Suunnistusliiton uutiskirjeet

Tietoseloste 21.5.2018

  1. Rekisterinpitäjä

Suomen Suunnistusliitto ry, Valimotie 10, 00380 Helsinki, tietosuoja@suunnistusliitto.fi

  1. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja käsittelyn oikeusperuste

Keräämme henkilötietoja lajiasioidemme tiedottamista ja markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus. Sähköpostiosoitteen antaminen ja vahvistaminen on edellytys suostumuksen syntymiseen. Toisin sanoen, et voi vastaanottaa uutiskirjeitämme, jos et ole antanut sähköpostiosoitettasi.

Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

  1. Rekisterin tietosisältö:

  1. Henkilötietojasi vastaanottavat

  1. Säilytämme henkilötietojasi

Uutiskirjepalvelussa niin pitkään, kuin sinulla on voimassa olevia uutiskirjeiden tilauksia.

  1. Rekisterin suojausperiaatteet

A. Manuaalinen aineisto. Jos ATK:lle tallennetusta rekisteristä tulostetaan manuaalista aineistoa, aineisto säilytetään lukitussa tilassa ja rekisterinpitäjällä on ainoastaan aineiston käyttöoikeus.

B. ATK:lle talletetut tiedot Rekisteri sijaitsee IT-palveluntarjoajan palvelimella, joka on sijoitettu valvottuun palvelinkeskukseen. Henkilötietoihin pääsevät käsiksi ainoastaan rekisterinpitäjän käyttäjäoikeuksin määritellyt nimetyt henkilöt ja IT-yrityksen nimetyt pääkäyttäjät.

  1. Rekisteröidyn oikeudet

Sinulla on seuraavat oikeudet, jotka voit toteuttaa ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään ja todistamalla aukottomasti henkilöllisyytesi:

  1. Sinulla on myös oikeus:

  1. Voit missä tahansa vaiheessa:

Huomaathan, että linkki uutiskirjeiden tilauksiin ja omien tietojesi hallintaan löytyy jokaisen uutiskirjeemme alaosasta.